Sık Kullanılanlara Ekle Anasayfam Yap Sitene Ekle İletişim Rss
Künye
 
 
 
 
Çankırı AKP tek liste

Çankırı AKP tek liste

  Bu haber 24 ARALIK 2011, Cumartesi 18:36:20 eklenmiştir. 466 kez okunmuştur.
Çankırı AKP tek liste Yaptığı 2 ilçe kongresinde de tek liste ile seçime giren AKP, Korgun ve Şabanözü’de de geleneğini bozmadı.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 Adalet ve Kalkınma Partisi geçtiğimiz günlerde Çerkeş ve Atkaracalar ile başladığı ilçe kongrelerini hafta sonu Korgun ve Şabanözü ile devam ettirdi.

 

AKP Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in de katıldığı kongrelerden ilki Korgun’da gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’na Salim Çivitçioğlu’nun seçilmesinden sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede açılış konuşması yapan Korgun İlçe Başkanı Mehmet Serter, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Sizden aldığımız güçle, sizin için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Serter’in ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Korgun’un AKP’ye verdiği desteği her girdiği seçimde artırarak devam ettirdiğini kaydetti. Çivitçioğlu konuşmasının devamında, “Şu anda Korgun’da 1200 kişi çalışıyor. Bunların 100 tanesi Korgun’dan, diğer 1100 kişi ise Çankırı’dan gelip gidiyor” ifadelerine yer verdi.

 

Protokol konuşmalarının devamında Milletvekili Hüseyin Filiz kürsüye davet edildi. Filiz’in gündeminde Ermeni soykırımı vardı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Filiz, Fransa’ya kin kustu. Filiz,  “Fransa’nın sicili çok bozuk. Bunların kendi sicillerine bakmadan bizi yargılamaları çok manidar. Fransa önce kendisine baksın. Bu yüzden Fransa’yı esef ve nefretle kınıyorum” dedi. Türkiye’nin çok partili sisteme Adnan Menderes zamanında geçtiğinin altını çizen Filiz, Aydın Menderes’in vefatının kendisini üzdüğünü ifade etti. Demokratik Parti teşkilatında da görev yaptığını söyleyen Filiz, “Türkiye’de DP kurulmamış olsaydı, Türkiye’nin hali de komşularının haline benzeyecekti” dedi.

 

Filiz’in ardından kürsüye çıkan Milletvekili İdris Şahin’in hedefinde de Ermeni soykırımı vardı. Korgun’a yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Şahin, “8 yıllık iktidarımızda Korgun’da destan yazılıyor. Su ve kanalizasyon problemlerini çözdüğümüz gibi, çok şükür yollarımızda da bir sorunumuz kalmadı. Bununla birlikte DSİ Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını Korgun’a yapmıştır. Artık Apsarı bir cazibe merkezi haline gelecek. KUZKA’ya sunulan proje kabul edildi. Bunların hepsi sizin verdiğiniz destekler sayesinde oluyor” dedi.

 

Fransa dostluk grubundan istifa ettiğini söyleyen Şahin, Korgun OSB’nin isminin olumsuz yönleriyle değil, olumlu yönleriyle duyurulması gerektiğini söyledi. 14 yıl Çankırı’da avukatlık yaptığını ifade eden Şahin, “14 yıl avukatlık yaptım, Korgun’dan maaşımı alamadım diyen 14 kişi çıkmadı” dedi.

 

Şahin’in konuşmasının ardından gelir-gider hesap raporları okunması ile devam eden kongre oylama ile son buldu. Oylama sonunda mevcut Korgun İlçe Başkanı Mehmet Serter görevine devam etti.

 

AKP teşkilatının ikinci durağı ise Şabanözü ilçe kongresi oldu. Yaptığı 3 ilçe kongresinde de tek liste ile seçime giren AKP, Şabanözü’de de geleneğini bozmadı. Divan Başkanlığı’na Salim Çivitçioğlu’nun seçilmesinden sonra başlayan kongrede, parti tüzüğü gereği görev süresini tamamlayan Alaattin Kahyaoğlu, bayrağı Bahri Nalbant’a bıraktı.

 

Oylama sonrasında AKP İl Başkanı Salim Çivitçioğlu tarafından eski İlçe Başkanı Alaattin Kahyaoğlu’na görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. 

 

 

 

 

 

 



ETİKETLER : Çankırı AKP, AKP Çankırı, İdris Şahin İrfan Din, Hüseyin Filiz, Salim Çivitçioğlu, Çankırı Valiliği,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
Çankırılı minik Zeynep
Çankırı'daki 'şerefsiz' kim?
Ünyespor Çankırıspor maçı
Çankırı soğuktan donuyor
Çankırı'da yaşam savaşı
İrfan Dinç Kanal 7'de
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Hakan Yılmaz Gitmeli mi ?
Gitmeli
Hemen Gitmeli
Durduğu Kabahat
Kalmalı
Diger anketlerimiz için tıklayın...


© Copyright 2009 Cankiribulteni.com
Sitemizde bulunan haberler kaynak gösterilmeden alınamaz.
Haberlerin Her Hakkı Mehmet Türk'e Aittir.
Yazılım : Gazi Soft