"Çankırıspor yine başaramadı" başlıklı haberimize Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin iş arkadaşı ve kız kardeşi olan Elif Karaali Çiçek'ten dudak uçuklatan bir açıklama geldi.
Beraberlikle sonuçlanan Denizli Belediyespor maçının ardından "Çankırıspor yine başaramadı" başlıklığıyla sürmanşetten verdiğimiz habere sosyal paylaşım sitesinde Sevda Karaali'nin iş arkadaşı ve kız kardeşi olan Elif Karaali Çiçek'ten savunma niteliğinde bir açıklama geldi. "İyi niyetten uzaklaşarak basın şemsiyesi altında başka işlere" soyunduğumuzdan giren Çiçek, Başkan Karaali'nin bizi adam yerine koymadığından çıktı. Açıklamasında Sevda Karaali'nin "ucuz numaraları" yutmayacağına değinen Çiçek, "akılcı yöntemler bulun" tavsiyesiyle yorumunu bitirdi.
3 haftadır İrfan Dinç'ten özür dilemekten başka tek kelime etmeyen Karaali'nin sessizliği devam ederken, "Bayram değil, seyran değil" dedirtecek açıklama kafaları karıştırdı.