Sık Kullanılanlara Ekle Anasayfam Yap Sitene Ekle İletişim Rss
Künye
 
 
 
 
Filiz'den şok iddialar

Filiz'den şok iddialar

  Bu haber 04 Ekim 2011, SALI 18:13:39 eklenmiştir. 673 kez okunmuştur.
Filiz\'den şok iddialar Çankırı’nın çok önemli bir sorunu olduğuna dikkat çeken Filiz, bu yıl Üniversiteye gelecek olan 2000 öğrenciden 1000’inin kalacak yer bulamayacağını ve okulu donduracağını söyledi.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

 AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Belde Gazetesi’ne verdiği röportajda ilginç değerlendirmelere yer verdi.

 

Çankırı’nın çok önemli bir sorunu olduğunu vurgulayan Filiz, bu yıl üniversiteye gelecek olan 2000 öğrenciden 1000’inin kalacak yer bulamayacağını ve okulu donduracağını söyledi.

“Üniversite kuruldu ama bizim hayalimiz gerçekleşmedi” diyen Hüseyin Filiz, “Yüksek okul iken 3900 olan sayımız üniversite olduktan sonra 5000’e çıktı. Çok bir fark olmadı yani. Bizimle birlikte kurulan üniversitelerde sayı 10–13 bin. Yozgat, Kırşehir örnekleri gibi” şeklinde konuştu.

 

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, “Çankırı’nın fiziki konumu konutlaşmaya biraz engel” görüşünü dile getirdikten sonra şunları söyledi:

“Bu alanda da gerekli adımlar atılamadı. Ankara’da Melih Gökçek’in önüne nasıl mahkemeler çıkıyor fazla imar ile ilgili yatırımlarını hızlandırmıyorsa, Çankırı’da da durum böyle son 5 senedir. Muhalefet mahkemelerle belediyeyi yordu, şu anda bu sene gelecek 2000 öğrencinin 1000 tanesi okulu donduracak, 1000 tanesi de ev bulamıyor. 400-500 lira olan ev kirası 800’e fırladı Çankırı’da. Böyle bir sıkıntı var. Toparlarsak, farz edelim ki üniversitenin nüfusu 5 binden 10 bine çıktı, Çankırı’nın durumu ne olur? Biraz esnafımız hareketlenir, otobüs firmalarımız hareketlenir, biraz şehirde fiziki gelişme olur. Peki bu üniversite sayesinde gençlerimiz iş bulur mu? Asla. Yani bir adama iş sahası açmıyorsan nasıl bulsun? Bu talebeler bir taraftan gelip kayıt oluyor bir taraftan mezun. Çankırı sosyal yönden zayıf olduğu için talebeler hafta sonunu iple çekiyor. Hemen kendilerini Ankara’ya atmak için.”

 



ETİKETLER : Hüseyin Filiz, Çankırı AKP Milletvekili Hüseyin Filiz ,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!
OSMAN
MİLLETVEKİLİ MEMLEKETİNİ SEVERS
sayın vekillerimiz el vberselerde özel sektör çankırımız yurt yapsalar sorunlar çözülür ancak olumsuz yorum larla orun artar iktidar milletvekili olmalarına rağmen karatekin üniversitesine mulafet der gibi açıklamalar yapıyorlar ben kendilerinden rica ediyorum sokaktan topladıkları bilgilerle yorumlamasınlar üniversiteden belge alarak konuşurlarsa çankırıya daha faydaları olur.
mecnun
Şikayet eden iktidar milletvekili!
Şikayet eden muhalefet milletvekili gibi konuşmış. Siz 10 yıldır iktidarda olan bir partinin milletvekilisiniz. Çankırı geri kalmışsa bunun müsebbibi sizsiniz. Üniversite sizin engellemelerinize rağmen büyüyor. 5000 değil 8000 öğrencisi var. Ayrıca Yozgat ve Kırşehir üniversiteleri daha önce kuruldu. Üniversiteye destek olun köstek değil
ali
yorum
bu sorunların bütün herkes farkında çözüm üretin.. Kimi kime şikayet ediyorsunuz..
salih
yakınanı muhalefet vekili sandım
sayın vekil genel başkanı gibi kendisine söylenenin doğru veya yanlışlığına bakmadan söylemiş. imara açılması gereken hangi saha mahkemelik olmuş bir de biz öğrenelim.Biriken gazdan dolayı tehlikesine aldırmadan çöplüğü bile doldurup imara açan ve satan belediyeye dava açan olmamış da yeni imara açacağı yerlere mi dava açılacak.İkincisi maddi olarak varlıklı insanlarsınız iki vekilimizin de özel yurt yapacak varlığının olmadığını söyleyecek Çankırılı yoktur. Sosyal tesislere gelince iki dönemdir AKP belediyesi iş başında sosyal tesisler yapsaydı veya öncü olsaydı. İktidarda muhalefet yok belediyeyi de muhalefet yönetmiyor ,muhalefet şikayet edecekken ne hikmetse iktidar şikayetçi oluyor.Bu biraz değil iyice ayıp olsa gerek.


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
Çankırılı minik Zeynep
Çankırı'daki 'şerefsiz' kim?
Ünyespor Çankırıspor maçı
Çankırı soğuktan donuyor
Çankırı'da yaşam savaşı
İrfan Dinç Kanal 7'de
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Hakan Yılmaz Gitmeli mi ?
Gitmeli
Hemen Gitmeli
Durduğu Kabahat
Kalmalı
Diger anketlerimiz için tıklayın...


© Copyright 2009 Cankiribulteni.com
Sitemizde bulunan haberler kaynak gösterilmeden alınamaz.
Haberlerin Her Hakkı Mehmet Türk'e Aittir.
Yazılım : Gazi Soft